© Acidofilinas/Acidophilous

6 Rgp

Acidofilìnas (2) – dietinis pienas, raugintas acidofilinės lazdelės, pieno rūgšties streptokokų ir kefyro grybų raugais.
Pieno kombinatuose gaminamas acidofilinas yra:
– riebus (pieno riebalų – 3,2 proc.);
– neriebus (pieno riebalų – ne daugiau kaip 0,05 proc.);
– riebus saldus;
– riebus nesaldus.
Acidofilinas lengviau virškinamas negu pienas, organizmas jį geriau asimiliuoja. Jame esančios pieno rūgšties bakterijos slopina žarnyne prasidedančius puvimo procesus, todėl jis tinka dietiniam maitinimui.
Acidofilinas laikomas ne aukštesnėje kaip 8 ºC temperatūroje ne ilgiau kaip tris paras.
Parduotuvėse dar parduodamas raugintas acidofilinis pienas ir acidofilinė pasta.
Žr. píeno prodùktas

Acidophilous – a diet of milk fermented Lactobacillus acidophilus, lactic acid streptococci and kefir starter fungi.
Combine milk produced acidophilous are:
– Fat (milk fat – 3.2 percent.);
– Fat (milk fat – no more than 0.05 percent.);
– A fat, sweet;
– A fat, not sweet.
Acidophilous easier to digest than milk, it is better asimiliuoja organism. It contained lactic acid bacteria in the intestine inhibits the beginning of decay processes, so it is suitable for dietetic nutrition.
Acidophilous kept at a temperature of 8 º C for no longer than three days.
Stores even sold milk and acidified acidophilous acidophilous paste.
See. dairy product

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

%d bloggers like this: