© Abiozė/Abiosis

6 Rgp

Abiòzė (2) [lot. abesse – nebūti + gr. bios – gyvybė] – maisto produktų konservavimo būdas – mikroorganizmų sunaikinimas kaitinimu, elektros srove, jonizuojančiais spinduliais, ultragarsu, tik mikroorganizmams nuodingomis medžiagomis ir kitomis fizinėmis bei cheminėmis mikroorganizmų naikinimo priemonėmis.

Abiosis [latin. Abesse – not + greek. bios – life] – method of preserving food – the destruction of micro-heat, electric shock, ionizing radiation, ultrasound, only micro-toxic materials and other physical and chemical means of destruction of microorganisms.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: