© Acidofilinė pasta/Acidophilous paste

6 Rgp

Acidofìlinė pastà – rūgštaus pieno gėrimas, gaminamas iš pieno, naudojant grynų kultūrų acidofilinių lazdelių raugą, cukrų.
Pasta gaminama 4 %, 8 % ir liesesnė. Realizacijos trukmė – dvi paros.

Acidophilous paste – sour milk drink made from milk, using pure cultures Lactobacillus acidophilus starter, sugar.
Pasta is produced by 4%, 8% and crossbred pigs. Sales time – two days.

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: