© Grietinės mišinys

6 Rgp

Grietìnės mišinỹs – šaltųjų padažų grupė.
Vartojamas maistui pagardinti ir vitaminizuoti, taip pat ir kaip užkandis.
Grietinės mišiniai gali būti su kapotais žalumynais (krapais, petražolėmis, salierais, špinatais, salotų lapais, svogūnų ar porų laiškais ir pan.), tiekiami prie šaltųjų mėsos, žuvies patiekalų, prie įvairių virtinių, varškėčių; su ridikėliais – prie šaltųjų ir karštųjų mėsos bei žuvies patiekalų; su susmulkintais ryžiais – prie mėsos patiekalų ir prie saldžiųjų vaisių, uogų arba varškės patiekalų.
Šie mišiniai yra malonaus kvapo, maistingi, vitaminizuoti.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: