Pasukų sūrelis

6 Rgp

Pãsukų sūrẽlis – pieno produktas: pasukos sumaišomos perpus saldžiu pienu ir iš lėto kaitinama ant lėtos ugnies, kol išsiskiria išrūgos. Juo daugiau pilama pasukų, juo minkštesnė būna varškė. Atskiriama varškė nuo išrūgų ir lengvai paslegiama. Jei limpa, slegiama vandenyje.
Sūreliai daromi labai nedideli ir tuoj pat valgomi.

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: