© Pasukų sūris

6 Rgp

Pasukų sūris

Pãsukų sūris – raugintos varškės pieno produktas.
Sumušus sviestą, lieka skanios ir maistingos pasukos. Jos valgomos šviežios su karštomis bulvėmis arba surauginamos. Raugintos pasukos pašildomos ir supilamos į retą drobelę. Kai nuvarva išrūgos, į varškę pridedama kmynų ir paslegiama. Kitą dieną galima gardžiuotis puikiu sūriu.
Plg. pãsukų sūrelis

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: