Pieno fermentinis traukinimas

6 Rgp

Píeno fermeñtinis traukìnimas – kazeino agregatinio būvio pasikeitimas pereinant jam iš zolio (koloidinio tirpalo) į gelį.
Šis procesas vyksta terpėje veikiant ne organinėms rūgštims, tačiau didelį proteolitinį aktyvumą turintiems fermentams.

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: