© Alžyrietiška arbata/Algerian tea

8 Rgp

Alžyriẽtiška arbatà – žaliosios arbatos gėrimas su miltiniu cukrumi ir šviežių mėtų lapeliais.
Užvirinamas vanduo. Mėtos nuplaunamos šaltu vandeniu. Arbata sudedama į puodą, užpilama karštu vandeniu, suberiamas miltinis cukrus. Tada perpilama į kitą puodą. Taip daroma 2-3 kartus, kad arbatžolių lapeliai kuo labiau atsiskleistų ir būtų juntamas nepakartojamas arbatos aromatas. Arbata įpilama į arbatinuką, išplautą karštu vandeniu, įdedama mėtų lapelių ir paliekama keletą minučių pritraukti.
Žr. Alžỹro virtùvė, arbatà (2)

Algerian tea – green tea with powdered sugar and fresh mint leaves.
Boiling point of water. Mint Wash in cold water. Tea-assemble into a pot, poured over hot water, place the powdered sugar. Then poured into another pot. It is 2-3 times the tea leaves unfold as much as possible and would be felt in unique tea flavor. Tea is poured into a teapot, washed with hot water, add mint leaves and let stand several minutes to attract.
See . Algerian cuisine, tea

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: