© Arbatos priedai/Tea accessories

8 Rgp

Arbãtos priẽdai – pienas, cukrus, medus, citrina, džemas, romas, kurie neutralizuoja taninus ir sumažina rūgštingumą.
Nerekomenduojama arbata su grietinėle, nes ši užgožia arbatos skonį. Sausa arbata sąveikaudama su oru gana greitai praranda aromatą. Maišeliuose arbatlapiai yra susmulkinti, o didelis lapų paviršius sudaro sąlygas jiems greičiau išsikvėpti. Lapų smulkinimas ištraukia aromatingus (eterinius) aliejus.

Tea accessories – milk, sugar, honey, lemon, jam, rum, which neutralizes the tannins and reduce acidity.
Not recommended for tea with cream, since it overshadowing the tea flavor. Dry tea interaction with the air pretty quickly loses flavor. Bags of tea leaves are crushed, and a large leaf surface allows them to play out soon. Leaf chopping aromatic extracts (essential) oils.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: