© Argentinietiškas alus/Argentinian beer

8 Rgp

Argentiniẽtiškas alùs – šviesus, skystos konsistencijos lager rūšies alkoholinis gėrimas.

Populiariausia alaus rūšis Argentinoje – tirštas, tamsus, iš apynių, ryžių ir kukurūzų daromas lager (Africana, 5,5 %), kvepiantis skrudintu salyklu. Argentinos sostinėje Buenos Airėse įsikūrusi Cervecería Bieckhart darykla pagal vokišką lager technologiją daro auksinį ir tirštą, tamsų Africana alų, taip pat salyklinį, Pilsner rūšies lager (Biekhart Cerveza Pilsen, 4,8 %) iš šviesaus salyklo, vietinių miežių, ryžių, kukurūzų bei American Cascade rūšies apynių. Vietinei rinkai ji tiekia auksinį lager (Biekhart Especial, 5 %).

Plg. brazìliškas alùs, meksikiẽtiškas alùs
Žr. alùs (4), Argentìnos virtùvė


Argentinian beer – a light, fluid texture lager type of alcoholic beverage.
The most popular brands of beer in Argentina – a thick, dark, from the hops, rice and maize have a lager (Africana, 5.5%), redolent of roasted malt. Argentine capital Buenos Aires is located under the brewery Cervecería Bieckhart German lagers technology makes gold and thick, dark beer, Africana, as well as malt, Pilsner type lager (Biekhart Cerveza Pilsen, 4.8%) of pale malt, local barley, rice, corn, and the American Cascade hop class. The local market, it delivers a golden lager (Biekhart Especial, 5%).
Cf. Brazilian beer, Mexican beer
See. beer, Argentine cuisine

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: