© Australiška kava/Australian coffee

8 Rgp

Austrãliška kavà – maltos kavos (tinkamiausia – indonezietiška) gėrimas su prieskoniais.
Kavos skonis minkštas, švelnus, vos karstelėjęs, su lengvu šokolado prieskoniu. Kava yra subtilaus rūgštumo ir geros konsistencijos, joje nepaprastai mažai kofeino.
Kava ruošiama kavos virimo aparatu. Apelsino žievelės ir gvazdikėliai sudedami į kavos indą taip, kad verdanti kava lašėtų ant jų. Paruošta kava įpilama į puodelius ir pasaldinama (ruduoju cukrumi).
Žr. Austrãlijos virtùvė, kavà (4)

Australian coffee – coffee (the best – indonezietiška) drink with spices.
Coffee taste is soft, gentle, barely karstelėjęs, with a light chocolate flavor. Coffee is a delicate acidity and good texture, very little caffeine in it.
Coffee preparation coffee maker. Orange peel and cloves together in a container of coffee so that boiling coffee lašėtų on them. Brewed coffee is poured into cups and sweetened (brown sugar).
See . Australian cuisine, coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: