© Austriška kava/Austrian coffee

8 Rgp


Áustriška kavà – orientuota į itališką “kavos mokyklą”.
Eduscho, Julius Meinl, Volg – šios kavos rūšys yra švelnaus skonio, vidutinio skrudinimo. Stipri Julius Meinl kava Lietuvoje naujovė, pasirodžiusi tik 1999 metų gruodžio mėnesį.
Austrijoje kava patiekiama daugybe būdų. Kava tradiciškai užpilama putojančia saldžia grietinėle, į kurią įberiama cinamono ar tarkuoto muskato riešuto. Kartais dedama džiovintų figų, kurios kavai suteikia stiprų ir saldų skonį.
Žr. Austrijos virtuvė, kavà (4)

Austrian coffee – focuses on the Italian “coffee school“.
Eduscho, Julius Meinl, Volga – the species has a mild coffee flavor, medium roasting. Julius Meinl coffee strong innovation Lithuania, appeared only in December 1999.
Austrian coffee served in a variety of ways. Coffee is traditionally poured foaming sweet cream, which įberiama cinnamon or grated nutmeg. Sometimes placed in dried figs, which provides a strong coffee and sweet taste.
See . Austrian cuisine, coffee

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: