© Bavariška kava/Bavarian coffee

8 Rgp

Bavãriška kavà – baltos vienalytės masės (kiaušinių trynių su cukrumi), pieno, karštos pakaitintos (neužvirtos, nukaistos) šiltos kavos su išbrinkyta želatina ir supiltos į formeles atšaldytas gėrimas.
Žr. kavà (4), Vokietijos virtuvė

Bavarian coffee – white homogeneous mass (egg yolks with sugar), milk, hot heated (boiled, postponed from fire) inflated hot coffee with gelatin and poured into molds chilled drink.
See . coffee, German cuisine

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: