© Ceilono arbata/Ceylon tea

8 Rgp

Ceilòno arbatà [Ceylon – sala; valstybė, dabar Šri Lanka] – stiprus, auksinis gėrimas, gaminamas Šri Lankoje.
Ceilono arbata auginama aukštai virš jūros lygio esančiose vietovėse. Iš šios arbatos gaminamas gėrimas. Dažnai naudojama mišiniams, bet ją taip pat galima plikyti ir vieną, atskirai, ir gerti bet kuriuo paros metu.
Ceilono arbata dera su skrudinta duona, rageliais, sviestu, uogiene, šviežiomis vaisių sultimis, jogurtu, keptomis šviežiomis kiaulienos dešrelėmis, rūkyta šonine, keptu kiaušiniu, džemu, keksiukais su razinomis.
Žr. arbatà (2), juodóji arbatà

Ceylon tea [Ceylon – the island, country, now Sri Lanka] – strong, golden beverage that is produced in Sri Lanka.
Ceylon tea is grown high above sea level, situated areas. In the tea beverage is produced. Often used in blends, but it can also be steamed, and one alone, and drink at any time of day.
Ceylon tea combined with roasted bread, handsets, butter, jam, fresh fruit juice, yogurt, baked fresh pork sausage, smoked bacon, fried egg, jam, keksiukais with raisins. <A
See . tea, black tea

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: