© Cikorijų kava/Chicory coffee

8 Rgp

Cikòrijų kavà – natūralios kavos pakaitalas arba jos priedas iš trūkažolės šaknų.
Cikorijų kavą pirmą kartą pasiūlė Tiūringijos sodininkas Timė XVIII a. antroje pusėje.
Kavai trūkažolės šaknys supjaustomos gabaliukais, apkepinamos, po to sumalamos. Apkepinant inulinas ir fruktozė karamelizuojasi. Tai ir suteikia spalvos sodrumą gėrimui, pagamintam iš trūkažolės.

Chicory coffee – of natural coffee substitute or additive from chicory root.
Chicory coffee for the first time proposed a gardener Thuringia Time century in the second half.
Coffee chicory roots are cut into pieces, fried, and then grinded. Apkepinant inulin and fructose are caramelised. It offers color saturation and a beverage made from chicory.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: