© Gurmanų kava/Gourmet Coffee

8 Rgp

Gurmãnų kavà – smulkiai maltos, stipriai paskrudintos kavos, romo, apelsinų likerio gėrimas su prieskoniais (gvazdikėliais, cinamono ir vanilės lazdelėmis, apelsino žievele).
Romas, vanduo, cukrus, likeris, gvazdikėliai, cinamonas, vanilė, apelsino žievelė – viskas supilama į storadugnį puodą ir, nustačius mažą kaitrą, pašildoma. Atskirai paruošiama kava ir įpilama į puodą. Trumpai pakaitinama. Per sietelį supilama į puodelius.
Žr. kavà (4)

Gourmet Coffee – finely minced, deep roasted coffee, rum, orange liqueur drink with spices (cloves, cinnamon sticks and vanilla, orange rind).
Rum, water, sugar, liqueur, cloves, cinnamon, vanilla, orange peel – all poured into storadugnį pot and, after a low heat, heated. Individually prepared coffee and add to pot. Heat briefly. Through a sieve and place in a cup.
See . coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: