© Hondūro kava/Honduran coffee

8 Rgp

Hondūro kavà – gėrimas su būdinga lengva, pikantiška rūgštele, populiarus Centrinės Amerikos ir Karibų regionuose.
Hondūro kavai yra lengvesnės konsistencijos nei Gvatemalos arabika, tačiau geros kokybės kavos pupelės dažnai sumaišomos su pigesnėmis. Pavyzdžiui, Genuine Lencia – šlapiu būdu apdorota kava, pasižyminti pikantišku rūgštingumu.
Žr. Hondūro virtùvė, kavà (4)

Honduran coffee – It is easy to drink, spicy determines the taste, popular in Central America and Caribbean regions.
Honduran coffee is a lighter texture than Arabika Guatemala, but good quality coffee beans are often mixed with less expensive ones. For example, Genuine Lenca – wet processed coffee, characterized by piquant acidity.
See . Honduran cuisine, coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: