© Indiška arbata/Indian tea

8 Rgp

Ìndiška arbatà – juodosios arbatos gėrimas su prieskoniais.
Į verdantį vandenį suberiamos arbatžolės ir prieskoniai (gvazdikėliai, žiupsnelis malto cinamono, anyžių, maltų kardamonų), pridengiama ir paliekama pritraukti. Perkošus įpilama į puodelius. Pasaldinama pagal skonį ir įpilama pieno.
Žr. Ìndijos virtùvė, juodóji arbatà

Indian tea – black tea with spices.
Add to boiling water, loosely filled tea and spices (cloves, a pinch of ground cinnamon, anise, cardamom milled), and left to raise his lesson. Strained into a cup. Pasaldinama to taste and add milk.
See . Indian cuisine, black tea

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

%d bloggers like this: