© Indonezietiška kava/Indonesian coffee

8 Rgp

Indoneziẽtiška kavà – maltos kavos, kakavos, skrudintų grūstų migdolų, cukraus ir šalto vandens gėrimas.
Java gamina aromatingą, mažo rūgštingumo, švelnią, gerai subalansuotą kavą. Garsi ir Sumatros kava, panaši į Javos kavą. Labiausiai vertinamos kavos rūšys – Mandheling ir Aukola. Tai neįprasto skonio kava.
Pusę vandens išverdama rytietišku būdu. Kita dalis vandens užvirinama, suberiama kakava, išmaišoma. Kava sumaišoma su kakava ir dar kartą užverdama.
Per sietelį kava supilama į puodelius, pasaldinama ir apibarstoma migdolais.
Žr. kavà (4), Kòpi Luwãk, Indonèzijos virtùvė

Indonesian coffee – coffee, cocoa, roasted almonds crashed, sugar and cold water to drink.
Java produces aromatic, low acidity, soft, well-balanced coffee. Reputable and Sumatra coffee, similar to the Java coffee. The most valued types of coffee – and Aukola Mandheling. This is an unusual taste of coffee.
Half of the water boiled Oriental manner. Another part of the water boil, transfer cocoa mix. Coffee and cocoa are mixed with the re-closing the.
Through a sieve and place in a coffee cup, sprinkle with almonds and sweetened.
See . coffee, Kopi Luwãk, Indonesian cuisine

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: