© Karibų kava/Caribbean coffee

8 Rgp

Karìbų kavà – stiprios juodos kavos, paruoštos iš stipriai paskrudintų Kosta Rikos pupelių, gėrimas su kokoso pienu ir paskrudintomis kokoso drožlėmis.
Kokose plaktuku ir vinimi padaromos dvi skylės. Kokoso pienas supilamas į puodelį ilga rankena, o riešutas kepamas orkaitėje, kol minkštimas atsiskiria nuo kevalo. Minkštimas susmulkinamas. Užkaičiamas puodelis su kokoso pienu, įdedama minkštimo. Kaitinama, kol pradeda putoti. Nukaičiama, perkošiama. Likęs minkštimas paskrudinamas. Kava supilama į puodelius. Tada lygiomis dalimis įpilama pieno, pasaldinama. Ant viršaus užberiama paskrudintų kokoso drožlių.

Žr. kavà (4), Karìbų virtùvė

Caribbean coffee – strong black coffee, made from heavily roasted beans in Costa Rica, drink with coconut milk and toasted coconut shavings.
Coconut with a hammer and nails made on two holes. Coconut milk is poured into the cup a long handle and walnut baked oven until the flesh separates from the shell. The flesh is broken. Is placed on the fire cup of coconut milk, add the pulp. Heat until the foam begins. Lifted off the fire, transferred through a colander. The remaining brown flesh. Pour coffee into cups. Then add equal parts milk made sweet. Accompanied by roasted coconut shavings.
See . coffee, Caribbean cuisine

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: