© Kolumbiška kava/Colombian coffee

8 Rgp

Kolùmbiška kavà – malonaus, švelnaus aromato, puikios konsistencijos bei subalansuoto rūgštingumo gėrimas, populiarus Pietų Amerikos regione.
Kavamedžiai auginami Andų papėdėje, kur vyrauja drėgnai šiltas klimatas. Pagrindinės kavos auginimo teritorijos yra centriniuose ir rytiniuose rajonuose. Svarbiausios centrinės dalies plantacijos – Medellin, Armenia ir Manizales. Iš trijų regionų Medellin teikia geriausią kavą (pvz., Excelso Medellin). Colombia – tobula kava su švelniai juntamu riešutų prieskoniu.
Žr. Kolùmbijos virtùvė, kavà (4)

Colombian coffee – , a pleasant, mild flavor, great texture and balanced acidity in the drink, popular in the South American region.
Features and book reviews produced Andean foothills, where moist warm climate prevails. The main coffee-growing areas of central and eastern districts. The main central part of plantations – Medellin, Armenia and Manizales. Of the three regions of Medellin offers the best coffee (eg, Medellin excelsa). Colombia – the perfect coffee and nuts gently perceptible flavor.
See . Colombian kitchen, coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: