© Maltos alus/Maltese beer

8 Rgp


Máltos alùs – pagal anglišką technologiją daromas viršuje besifermentuojantis alkoholinis gėrimas, taip pat lager, kuris vadinamas Cisk.

Nepriklausomoje Viduržemio jūros šalyje-saloje jaučiama Britų Imperijos įtaka. Vienintelės daryklos Maltoje (Simonos Farsons Cisk), nuo seno gaminančios viršuje besifermentuojantį alų, kurį labai mėgo britų laivyno jūreiviai, produkcija – tamsokas, švelnus, viršuje susifermentavęs silpnas 3,6 % gėrimas (Blue Label), stipresnis 5 % (Brewer’s Choice), 4 % šviesus apynių (Hop Leaf), 3,4 % tirštas ir tamsus pieno alus (Lacto), kurį darant vartojama laktozė. Farsons – didžiausias šalyje alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų gamintojas.
Žr. alùs (4), ángliškas alùs, Máltos virtùvė

Maltese beer – by the English at the top of the technology made besifermentuojantis alcoholic beverage, as well as lager, called Cisk.
Independent of the Mediterranean island country, felt the British Empire’s influence. The only brewery in Malta (Simon Farsons Cisk), has long been producing top besifermentuojantį beer, which is very fond of the British Navy sailors products – tamsokas, soft, top fermentation drink low of 3.6% (Blue Label), enhanced by 5% (Brewer’s Choice) 4% of the light-hop (Hop Leaf), 3.4% milk and a thick dark beer (Lacto), which is used in making lactose. Farsons – the country’s largest alcoholic and soft drinks manufacturer.
See . beer, English beer, Maltese cuisine

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: