© Pieniškas alus/Milky beer

8 Rgp

Píeniškas alùs – nestiprus, gausiai putojantis gėrimas, daromas rauginant karvių pieną pagal modernias technologijas. Tai alaus (70 proc.) ir pieno (30 proc.) kokteilis, gaminamas Japonijoje.
Pieniškas alus pradėtas gaminti Kinijoje, Hebėjaus provincijos Sintano apskrityje. Pieniškas alus turi nedaug spirito, bet gausiai putoja. Jam būdingos visos daug vitaminų turinčių rūgusio pieno gėrimų savybės. Turi gydomųjų savybių.
Žr. alùs (4)

Milky beer – mild, rich sparkling beverage, fermented cow’s milk is made in accordance with modern technology. This beer (70 percent). And milk (30 per cent.) Cocktail, made in Japan.
Milky beer originally produced in China, Hebei Province Sintano County. Milky beer is low in alcohol, but the large sparkling. It has all the vitamin with a lot of drinks curd properties. Have medicinal properties.
See . beer

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: