© Salvadorietiška kava/El Salvador coffee

8 Rgp

Salvadoriẽtiška kavà – tipiška Vidurio Amerikos kava – ne per stipri, tačiau aromatinga, skaidri ir lengvai rūgšti.
Kaip ir Gvatemaloje ar Korsikoje, ji klasifikuojama pagal aukštumas, ant kurių buvo išauginta – kuo aukščiau plantacija, tuo geresnė pupelių kokybė. Geriausios kavos rūšys – Pipil, Pacamara. Verdamas stiprus ir rūgštus, puikaus aromato ir subalansuoto skonio gėrimas.

Žr. kavà (4), Salvadòro virtùvė

El Salvador coffee – a typical Central American coffee – not too strong, but aromatic, transparent and easy to sour.
As in Guatemala or in Corsica, it is classified according to height, on which were produced – the higher plantation, the better quality beans. The best types of coffee – Pipil, Pacamara. Boil the strong and sharp, excellent flavor and balanced taste of the drink.
See . coffee, El Salvador kitchen

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: