© Sicilietiška kava/Sicilian coffee

8 Rgp

Siciliẽtiška kavà – smulkiai maltos kavos gėrimas su citrinų sultimis.

Kava ir cukrus suberiami į indelį kavai virti, sumaišoma. Užpilama vandeniu, kelias minutes palaikoma ir užkaičiama, nustačius mažą kaitrą. Pakilus putai, nukaičiama, kiek palaukiama ir vėl užkaičiama. Pakartojama dar kartą. Kava per sietelį supilama į stiklines. Į kiekvieną stiklinę įpilama citrinų sulčių ir paduodama.
Žr. kavà (4)

Sicilian coffee – finely ground coffee drink with lemon juice.
Coffee and sugar is put in the coffee cup cooked thoroughly. Cover with water for several minutes and heat, after a low heat. Foam rises, nukaičiama how heat wait again. Repeat again. Coffee is poured through a sieve into the glass. To each glass add lemon juice and fed.
See . coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: