© Vengriška kava/Hungarian coffee

8 Rgp

Veñgriška kavà – stambiai maltos kavos pasaldintas gėrimas.
Vengrų virtuvėje kava suberiama į indelį kavai virti, užpilama verdančio vandens ir pastatoma į garų vonelę. Viršus pridengiamas drėgnu filtriniu popieriumi. Nustatoma maža kaitra ir išverdama kava. Per sietelį įpilama į puodelius ir patiekiama į stalą.
Žr. kavà (4)

Hungarian coffee – coarsely ground coffee sweetened drink.
Hungarian cuisine coffee, coffee cup, place it in cooking, boiling water is poured and placed in a steam bath. Top of his lesson with a damp filter paper. Set at a low heat and cooked coffee. Through a sieve into a cup and served to the table.
See . coffee

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: