© Spirituotas morsas/Fortified mors

9 Rgp

Spiritúotas mòrsas – šviežių arba džiovintų vaisių bei uogų mišinys, du kartus užpiltas 30-50 % stiprumo spiritu ir vandeniu. Tai pusgaminis, vartojamas degtinės ir likerių gamyboje.
Mišinys nuolat pamaišant išlaikomas dvi savaites.
Žr. mòrsas (1)

Fortified mors – Fresh or dried fruit and berry mixture, covered with twice the strength of a 30-50% alcohol and water. This preparation is used for the production of vodka and liqueurs.
The mixture is kept stirring constantly for two weeks.
See . Morse (1)

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: