© Fermentuotų gėrimų mišiniai/DGS mixtures of fermented beverages

10 Rgp

Fermentúotų gėrimų mišiniaĩ dgs. – mišiniai, gauti sumaišius 1 ir / ar 2 ir / ar 3 nurodytus gėrimus, fermentuotų ir nealkoholinių gėrimų mišiniai – mišiniai, gauti sumaišius 1 ir / ar 2 ir / ar 3 nurodytus gėrimus su nealkoholiniu gėrimu, pvz., limonadu.
Maksimali tūrinė etilo alkoholio koncentracija (pagal gėrimo normatyvinio dokumento reikalavimus, tačiau nedidesnė nei 22 proc.) – 8,5 proc. sidrui, 12-19 proc. ir 7-12 proc. vaisių ir uogų vynui, 16-22 proc. midui ir kitiems fermentuotiems gėrimams.
Ženklinant gėrimus nurodomos jų kategorijos, jei specialūs teisės aktai nenustato kitaip.
Plg. distiliúotas gėrimas, maišýtas gėrimas, natūralùs gėrimas
Žr. alkohòlinis gėrimas, fermentãvimas (1)

DGS mixtures of fermented beverages – mixtures obtained by mixing 1 and / or 2 and / or 3, the drinks, soft drinks and fermented blends – mixtures obtained by mixing 1 and / or 2 and / or 3 of the drinks with soft drinks, for example., Lemonade.
The maximum volume of ethyl alcohol (by the drink test code requirements, but not higher than 22 percent.) – 8.5 percent. Cider, 12-19 percent. and 7-12 per cent. fruit and berry wines, 16 to 22 percent. mead and other fermented beverages.
The labeling of beverage out of their category, where specific legislation provides otherwise.
Cf. distilled drink, mixed drink, natural drink
See. liquor, fermentation

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: