© Avižų miltai/Oat flour

11 Rgp

Avižų mìltai dgs. – kepinių sudedamoji dalis.
Juose gausu baltymų, nesočiųjų riebiųjų rūgščių, angliavandenių bei vitamino B1, dar vadinamo tiaminu.
Nėra klijuojančių baltymų, todėl kepiniams būtina juos maišyti su kitų rūšių miltais (pavyzdžiui, ruginiais arba kvietiniais).
Žr. miltai dgs. (1)

Oat flour – baking ingredient.
It is rich in protein, unsaturated fatty acids, carbohydrates and vitamin B1, also known as thiamine.
There klijuojančių protein, so baking is necessary to mix them with other types of flour (such as rye or wheat).
See. meal

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: