© Krienų padažas

1 Rgs

Krienų pãdažas – karštas mėsos patiekalų dažinys, tiekiamas su virta mėsa, ir priedas prie šviežiai rūkytų gardėsių.
Pirmasis krienų padažas parduotas 1869 m. Jį paruošė jaunas amerikietis Henris Heinzas. Tai buvo tarkuoti krienai iš jo motinos sodo skaidraus stiklo butelyje.
Miltai pakepinami svieste, praskiedžiami stikline karšto sultinio, įpilama grietinės, paverdama ant silpnos ugnies. Smulkiai sutarkuoti krienai praskiedžiami actu ir vandeniu (galima vartoti paruoštus krienus), paverdami su lauro lapeliais ir juodaisiais pipirais, kol išgaruoja skystis, sumaišoma su padažu ir pavirinama. Nukaičiama, pasūdoma, įdedama sviesto ir išmaišoma.

Horseradish sauce – hot meat dishes dyeing, served with boiled meat, and in addition to fresh sausage gardėsių.
First horseradish sauce sold in 1869 It prepared a young American, Henry Heinz. It was the grated horseradish from his mother’s garden in clear glass bottles.
Flour fried in butter, make a glass of hot broth, add cream, a little cooking over a low flame. Finely grated horseradish and vinegar diluted with water (can use prepared horseradish), slightly cooked the bay leaves and black pepper until the liquid has evaporated, stir the sauce and boil. Lifted off the fire, disseminated salt, add butter and mix.

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: