© Šokoladinis padažas

1 Rgs

Šokolãdinis pãdažas – saldusis valgio dažinys, tiekiamas su saldžiais pudingais, apkepais.
Žali tryniai gerai ištrinami su cukrumi, kakava ir miltais, praskiedžiama karštu pienu, pakaitinama (bet neužvirinama), nuolat maišant ant mažos ugnies, kol sutirštėja.
Žr. saldùsis pãdažas

Chocolate sauce – sweet flowers of a meal, served with sweet pudding, pudding.
Raw yolks well with the omitted sugar, cocoa and flour, dilute with hot milk, heat (but started to boil without), stirring constantly on low heat until solidifies.
See. sweet sauce

Advertisements

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: