© Uogų ir vyno padažas

1 Rgs

Úogų ir vỹno pãdažas – saldusis valgio dažinys, tiekiamas su pudingais, apkepais.
Uogos perrenkamos, pašalinamos šakelės, vaiskočiai, nuplaunamos šaltu vandeniu. Pertrinamos pro ašutinį sietą. Vanduo su cukrumi ir vynu užvirinamas, sudedama paruošta uogų tyrė, pakaitinama iki virimo.
Žr. saldùsis pãdažas

Berries and wine sauce – the flowers of sweet food, served with pudding crumbles.
Berries stripping, remove the branches, peduncles, rinsed with cold water. Erasable sackcloth through a sieve. Water with sugar and wine to boiling point, combining the prepared fruit purée, heat to boiling.
See. sweet sauce

Reklama

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: