© Vėžių padažas

1 Rgs

Vėžių pãdažas – valgio dažinys iš baltai pakepintų, sultiniu atskiestų miltų su pakepintomis prieskoninėmis daržovėmis bei svogūnais, pipirais, užpiltų sausu baltuoju vynu ir įlašintų citrinų sulčių.
Baigiant virti, į padažą įdedama sviesto ir vėžių sviesto. Padažas sumaišomas ir perkošiamas.

Crayfish sauce – a meal from the flowers of white, toasted, broth diluted with flour and sauteed vegetables, onions, peppers, filled with dry white wine and lemon juice.
In conclusion, cooked in a sauce with butter and lobster butter. Mix the sauce through a colander and transfer.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Google photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti /  Pakeisti )

Connecting to %s

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.

%d bloggers like this: