© Agurkinis padažas

1 Rgs

Agurkìnis pãdažas – valgio dažinys: į paruoštą baltąjį padažą įpilama perkošto agurkų sūrymo, pavirinama ir uždaroma sviestu arba pridedama virtų eršketinių žuvų kremzlių ir iššutintų, supjaustytų raugintų agurkų (be sėklų ir luobelės).
Žr. daržóvių pãdažas

Pickle sauce – eating the flowers: the prepared white sauce, add strained cucumber brine, boil and rose butter or added to cooked sturgeon fish cartilage and iššutintų, sliced pickled cucumber (no seeds and skins).
See. vegetable sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: