© Džiūvėsėlių padažas

1 Rgs

Džiūvėsėlių pãdažas – valgio dažinys, tiekiamas su virtais kopūstais, smidrais ir kitais daržovių valgiais.
Malti džiūvėsėliai pakepinami, kol pagelsta, įpilama tirpinto, iškošto (be nuosėdų) sviesto, pagardinama citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis ir druska.
Žr. pãdažas (3b)

Crumbs sauce – the flowers of a meal, served with boiled cabbage, asparagus and other vegetable dishes.
How much cooked ground breadcrumbs until yellow, add melted, strained (no sediment) butter, seasoned with lemon juice or citric acid and salt.
See. sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: