© Garstyčių padažas

1 Rgs

Garstýčių pãdažas – šaltasis padažas, tiekiamas su virta ir konservuota šalta žuvimi, silke, mišrainėmis.
Kietai išverdami kiaušiniai, sukapojami baltymai, tryniai gerai ištrinami su garstyčiomis, cukrumi, druska. Nuolat trinant mažomis porcijomis pilamas aliejus, atskiedžiama actu, suberiami kapoti baltymai, išmaišoma. Galima įdėti šaukštą supjaustytų kaparių.
Parduotuvėse parduodama įvairių rūšių garstyčių: tradicinių aštraus skonio garstyčių, atvežtinių pikantiškų garstyčių. Tai garstyčios su obuolių actu, česnakais, citrinomis, su medumi ir konjaku, su įvairiaspalviais grūdeliais.
Parduodama kibirėliais arba kitaip įpakuotos garstyčios.
Žr. pãdažas (3b)

Mustard sauce – cold sauce, served with boiled and preserved in cold fish, herring, salads.
Hard-boiled eggs, chop white, egg yolk well erased with mustard, sugar and salt. Constantly removing oil poured in small portions, diluted vinegar, add hash protein shake. You can add a spoon or cut capers.
Shops of different kinds of mustard: a traditional tangy taste of mustard, savory mustard imported from other countries. This mustard with apple vinegar, garlic, lemon, with honey and brandy, with multicolored grains.
Sale buckets or otherwise packaged mustard.
See. sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: