© Grybų padažas

1 Rgs

Grỹbų pãdažas – viena iš karštųjų padažų grupių.
Gaminamas iš džiovintų grybų sultinio, pakepintų miltų su svogūnais, pomidorais, grietine, druska, maltais pipirais.
Grybų padažai tinka prie keptų ir apkeptų patiekalų iš bulvių ir kruopų. Rečiau naudojami prie aštrių mėsos, žuvies patiekalų, nes jų kvapas ir skonis nustelbia pagrindinio patiekalo skonį bei kvapą. Tačiau labiausiai tinka prie įvairių švelnesnio skonio mėsos, kruopų, daržovių, ypač bulvių patiekalų.

Mushroom sauce – one of the hot sauces groups.
Made from dried mushroom broth, toasted flour with onions, tomatoes, sour cream, salt, and pepper.
Mushroom sauce for the baked and fried dishes of potatoes and grains. Less commonly used in the cutting of meat and fish dishes, because they smell and taste are overshadowed by the main dish of taste and smell. However, the most suitable to a variety of milder taste of meat, grains, vegetables, especially potato dishes.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: