© Karštasis padažas

1 Rgs

Karštàsis pãdažas – pagardas karštiesiems patiekalams ir užkandžiams. Tai mėsos, žuvų, kiaušinių, grybų, sviesto, grietinės, grietinėlės, pomidorų, garstyčių, sojų, saldieji ir kiti padažai.
Dažniausiai padažo pavadinimas yra kilęs iš pagrindinio komponento pavadinimo. Mėsai ir žuvims kaip padažo pagrindas dažniausiai naudojamas mėsos ar žuvų sultinys, į kurio sudėtį dedama kitų produktų, tik mažesniais kiekiais. Šie padažai dažniausiai būna sutirštinti miltais arba krakmolu.
Plg. šaltàsis pãdažas
Žr. pãdažas (3b)


Hot sauce – hot-seasoning dishes and snacks. This is the meat, fish, eggs, mushrooms, butter, sour cream, cream, tomato, mustard, soybean, and other sweet sauces.
Most sauces are derived from the name of the main component of the name. Meat and fish sauce as the basis for most commonly used of meat or fish broth, to which the composition is added to other products, but in smaller quantities. These dressings are usually boil down meal, or starch.
Cf. cold sauce
See. sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: