© Kinų padažas

1 Rgs

Kìnų pãdažas – rytietiškos virtuvės dažinys.
Kinų padažo pagrindinis komponentas – imbieras, nokinamas maždaug pusę metų. Tuomet jis būna ne deginančio aštraus, o švelnaus pikantiško skonio. Imbieras ir kiti prieskoniai užpilami sojų, ryžių padažu arba vynu, austrių esencija, sezamų arba žemės riešutų aliejumi.
Žr. pãdažas (3b), sojų pãdažas

Chinese sauce – oriental cuisine dyeing.
Chinese sauce, main ingredient – ginger, mature in about half of the year. Then it is not burning pungent, savory and sweet taste. Ginger and other spices poured soy, rice or wine sauce, oyster essence, sesame or peanut oil.
See. sauce, soy sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: