© Paprikų padažas

1 Rgs

Pãprikų pãdažas – raudonos arba geltonos spalvos blanširuotų (be odelės ir sėklidžių) vaisių tyrelės ir stipraus mėsos sultinio virtas valgio dažinys, paduodamas prie kepsnio.
Aitriųjų geltonųjų, žaliųjų aitriųjų ir raudonųjų aitriųjų paprikų padažai tinka jūros gėrybėms gardinti, saldus aitriųjų geltonųjų paprikų padažas – vištienai gardinti.

Red pepper sauce – red or yellow, blanched (without the skin, and testis) and batter the fruit of strong meat broth cooked meal dyeing, filed in the steak.
Yellow chili, green chili and red chili sauces for seafood Gardini, sweet chili sauce yellow pepper – chicken Gardini.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: