© Raudonojo vyno padažas

1 Rgs

Raudónojo vỹno pãdažas – saldusis valgio dažinys, tiekiamas su pudingais, kremais, apkepais.
Į indą suberiamas cukrus, citrinos cedra, įpilama vandens, vyno, nuolat maišant verdama, kol cukrus visai ištirpsta. Plona srove supilamas šaltame vandenyje išleistas bulvių krakmolas ir pakaitinama iki virimo.
Žr. saldùsis pãdažas

Red wine sauce – the flowers of sweet food, served with pudding, cream pie.
The dish is put sugar, lemon zest, add water, wine, and boil, stirring constantly, until sugar dissolves completely. A thin stream of cold water poured released potato starch and heat until boiling.
See. sweet sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: