© Riešutų padažas

1 Rgs

Riešutų pãdažas – daržovių ir kruopų valgių dažinys, tiekiamas su daržovių patiekalais (keptais aguročiais, baklažanais, paprika).
Riešutai su česnaku ir druska sugrūdami. Įdedama vandenyje mirkyta, nuspausta duona, įpilama aliejaus ir acto. Mišinys gerai išplakamas, šiek tiek praskiedžiamas šiltu vandeniu, vėl išplakamas.
Žr. pãdažas (3b)

Peanut sauce – dishes of vegetables and flowers of grains, served with vegetable dishes (fried courgettes, eggplants, peppers).
Nuts with garlic and salt packed. Add swollen by soaking in water, down the bread, add oil and vinegar. The mixture is well beaten, slightly diluted with warm water and beaten again.
See. sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: