© Sviesto padažas

1 Rgs

Svíesto pãdažas – viena iš karštųjų padažų grupių.
Sviesto padažai labai kaloringi, nes juose yra daug sviesto. Gaminami iš sviesto ir kiaušinių trynių, pridedant citrinos sunkos arba citrinos rūgšties ir druskos. Padažas maišant kaitinamas. Kaitinant įpilama po truputį šalto vandens, kad neišsiskirtų sviestas ir nesuvirtų tryniai.
Sviesto-kiaušinių padažą galima maišyti su pieno padažu.
Sviesto-kiaušinių padažas su citrinos sunka, džiūvėsėlių padažas, lenkiškas padažas tinka prie virtų daržovių (žiedinių kopūstų, šparagų, artišokų, pupelių bei žalių žirnelių ankštyse), virtų ir šutintų žuvų.

Butter sauce – hot sauce to one of the groups.
In butter sauce a lot of calories because they contain a lot of butter. Made from butter and egg yolks, adding the strained lemon or citric acid and salt. Sauce mixture is heated. While heating, add a little cold water in order to fit into the butter and egg yolk can not sodden.
Of butter-egg sauce can be mixed with milk sauce.
Of butter-egg sauce with lemon juice, breadcrumbs sauce, sauce for the Polish cooked vegetables (cauliflower, asparagus, artichokes, green beans and pea pods), boiled and steam fish.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: