© Vanilinis padažas

1 Rgs

Vanìlinis pãdažas – saldusis valgio dažinys, tiekiamas su pudingais, kruopų apkepais.
Žali tryniai gerai ištrinami su cukrumi ir miltais, praskiedžiami karštu pienu, išmaišoma, nuolat maišant pakaitinama ant mažos ugnies iki virimo (nevirinti). Nukaičiama, įberiama vanilinio cukraus.
Žr. saldùsis pãdažas

Vanilla sauce – the flowers of sweet food, served with pudding, semolina pudding.
Raw yolks well with the omitted sugar and flour, diluted with hot milk, mix, heat, stirring constantly on low heat until boiling (no cooking). Lifted off the fire, disseminated vanilla sugar.
See. sweet sauce

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: