© Vėžių padažas

1 Rgs

Vėžių pãdažas – valgio dažinys iš baltai pakepintų, sultiniu atskiestų miltų su pakepintomis prieskoninėmis daržovėmis bei svogūnais, pipirais, užpiltų sausu baltuoju vynu ir įlašintų citrinų sulčių.
Baigiant virti, į padažą įdedama sviesto ir vėžių sviesto. Padažas sumaišomas ir perkošiamas.

Crayfish sauce – a meal from the flowers of white, toasted, broth diluted with flour and sauteed vegetables, onions, peppers, filled with dry white wine and lemon juice.
In conclusion, cooked in a sauce with butter and lobster butter. Mix the sauce through a colander and transfer.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: