© 2 Barbekiu

1 Rgs

2 Barbekiù nkt. [angl. barbecue < isp. barbacoa] – rausvai rudos spalvos, tirštas arba skystas padažas, pagamintas iš aliejaus, svogūnų, salyklo, apelsinų sulčių, acto, cukraus ir pomidorų.
Tiekiamas prie mėsos ir žuvų patiekalų, keptų virš atviros ugnies (pvz., prie keptų kiaulienos šonkauliukų).

2 Barbecue [Eng. barbecue < spanish. barbacoa] – reddish-brown, thick liquid or sauce made from oil, onion, malt, orange juice, vinegar, sugar and tomatoes.
Served with meat and fish dishes, fried over an open flame (such as the fried pork ribs).

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: