© Anyžinė/Anis

17 Rgs

Anyžìnė (2) – namų darbo degtinė su prieskoniais.
Anyžinei vartojami prieskoniai – anyžiai, cinamono skiautelė, gvazdikėliai ir plonai supjaustytos citrinos žievelės. Jais užpilama degtinė arba atskiestas spiritas.
Butelis su antpilu laikomas mėnesį dažnai sukratant. Po to degtinė nupilama, drumsčiai perfiltruojami ir anyžinė tinkama vartoti.
Kuo ilgiau degtinė laikoma, tuo ji geresnė ir skanesnė.

Anis – home made vodka with spices.
Seeds used in spices – anise, cinnamon, shreds, thinly sliced cloves and lemon peel. They poured vodka or diluted alcohol.
The bottle with the dressing as often sukratant month. Then decant the vodka, and Anis opacity filter suitable for use.
The longer the vodka is considered that it is better and tastier.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: