© Baltasis cukrus/White sugar

26 Rgs

Baltàsis cùkrus – cukrus be kvapiųjų, spalvinamųjų ar kitų priedų, kurio sudėtyje esančios sacharozės masė sausajame produkte, nustatyta poliarimeriniu metodu, yra ne mažesnė kaip 99,5 %. Tai cukraus rūšis: smulkus arba gabalinis.
Plg. rudàsis cùkrus
Žr. cùkrus (2)



White sugar – sugar without flavoring, additives or other colouristic containing the dry weight of sucrose, determined poliarimerian method is not less than 99.5%. This type of sugar: small or form.
Cf. brown sugar
See. sugar

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: