© Cukraus pudra/Powdered sugar

26 Rgs

Cùkraus pudrà – cukraus rūšis (sacharozės kiekis min 99,7 proc.), gaunama iš baltojo rafinuoto cukraus, jį sumalus į miltus. Gali būti ir su priedais.
Nevalyto cukraus pudra – geltonas arba rudas nevalytas cukrus, dažniausiai vartojamas meduoliams su medumi kepti.
Kepiniams cukraus pudra vartojama, kai cukrų reikia labai greitai ištirpinti, pavyzdžiui, glajui ar torto papuošimams gaminti.
Apibarstoma ant dar šilto pyrago. Plokšti arba vaisiniai pyragai cukraus pudra apibarstomi prieš patiekiant.

Powdered sugar – the sugar type (sucrose content of 99.7 percent min.) Obtained from white refined sugar, grinding it into flour. It may also be doped.
Of raw sugar icing – yellow or brown unrefined sugar, which is commonly used for baking gingerbread and honey.
Bakery icing sugar is used, the sugar should be dissolved very quickly, such as icing and cake decorations to produce.
Sprinkle on the hot cake. Flat or fruit cakes sprinkled with a mixture of sugar icing before serving.

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: