© Degintas cukrus/Burned sugar

26 Rgs

Dẽgintas cùkrus – tamsiai rudos spalvos smulkus cukrus, įkaitinamas sudrėkinus vandeniu.
Užpilus šalto vandens perkošiamas ir vartojamas padažui nudažyti.
Žr. 2 karamèlė (2)

Burned sugar – dark brown sugar in small heated water for moistening.
Infusions of cold water and used passed through a colander colored sauce.
See. 2 caramel

Parašykite komentarą

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo WordPress.com paskyra. Atsijungti / Keisti )

Twitter picture

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Twitter paskyra. Atsijungti / Keisti )

Facebook photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Facebook paskyra. Atsijungti / Keisti )

Google+ photo

Jūs komentuojate naudodamiesi savo Google+ paskyra. Atsijungti / Keisti )

Connecting to %s

%d bloggers like this: